Syystiedote 2021

Hei  kaikki 😍

Syksy on saapunut Juvallekin. Pimeät yöt, aamut ja illat ovat taas täällä. Mutta onneksi korona on väistynyt ainakin jossain määrin, ja toivottavasti ihan pysyvästi pois meitä piinaamasta. Sitä toivomme varmasti kaikki yhdistyksemme jäsenet ja varmasti kaikki muutkin Juvalla ja koko maailmassa.

Olemme joutuneet rajoittamaan yhteisiä kokoontumisia pitkän aikaa. Nyt, kun rajoitukset ovat pääosin poistuneet, voimme taas kokoontua ihan kasvokkain. Siksi pidämme syyskokouksen ja sen perään tarjoamme lounaan kaikille yhdistyksemme jäsenille, huoltajille ja avustajille Juvalla Partalan Kuninkaankartanossa isänpäivän aattona lauantaina 13.11.

Syyskokous alkaa klo 11.15 ja lounas klo 12.15. Jos haluat tulla vain lounaalle, ilmoittaudu puheenjohtaja Marita Jurvalle 31.10.2021 mennessä puh. 050 340 6720. Lisätietoa ilmoittautumisesta ja osallistumisesta löytyy tämän linkin takaa. juvan-kv-tuki-syystiedote-2021-1Syyystiedotteessa on muutakin mielenkiintoista asiaa.

Tämä lauantain syyskokous ja sen perään tarjottava lounas korvaavat tämän vuoden pikkujoulut – ethän siis jätä tätä väliin! Tule nauttimaan hyvästä ruoasta, juomasta ja mukavasta yhdessä olosta 🙂

terv. Juvan Kehitysvammaisten Tuki ry:n hallitus